15 sept 2015, 16:08  

Училище, бъди ми храм 

  Poesía » Para niños
282 0 2

Училище, от мен здравей!

От днес съм вече ученичка.

Звънче училищно, запей

омайно като пойна птичка.

 

Нали съм вече в първи  клас

на прага свиден прегърни ме.

А ти учителю, най-благ,

със светла обич посрещни ме.

 

Да вляза в стаята без страх

за първия си ден учебен.

Училище, стани мой храм

на знанието. Дом вълшебен.

 
 
Посветено на най-малката танцьорка от Форклорен клуб "Балканика" - Горна Оряховица, която днес за първи път прекрачи училищния праг! 
Попътен вятър на всички първокласници!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??