19 oct 2008, 5:29

Ухаещо 

  Poesía
768 0 1

Тъмнолилав ден

с тежест на парфюм

и капчици сълзи.

Разлята любов

върху две съдби.

Спомени още ухаещи,

тъжен аромат на бъдеще.

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??