13 jul 2018, 14:07  

Ухание на канела и мед 

  Poesía » De amor
680 0 5

Тук съм, миличка –

моя жена! Докосни

с длан гръдта ми –

почуствай ритъма

на сърцето мое!

То бие за теб и

всеки удар е плам –

всеки дъх сега е

сбъднат копнеж!...

Няма въздишки, а

само един чист блян!...

Впий пръсти в

косите ми! Почуствай ме!

Вдишай ме! Аз съм

с теб! Познавам

това ухание на

канела и мед –

всяка нощ те сънувах

с тея кестеняви

коси!- с тея наситени

от сълзи очи...

Тук съм – не плачи!

Сърцето ми не

издържа да те гледам

така! Не се плаши,

но ме прегърни –

силно, горещо

и пак нежно, както

само ти можеш!

Една прегръдка и ние

сме завършени –

слети и истинни!

Като склуптура.

забравена в някой

тъмен кът- Склупторът

Свят ни доизвая!

Да живеем, като едно цяло!

Една душа в две

уморени тела!

Тук съм – дишай,

мое момиче!...

Благословен е деня свише,

в който ни събра

светлата съдба!

© Нако Наков Todos los derechos reservados

Един от първите

ми стихове, който

искам да посветя

на един много

специален човек!...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Готово!
    Имаме си тема...
  • Благодаря, Вили!... Винаги си добре дошла...
  • Страх ме е да кажа нещо, за да не развалям идилията. Изпращам за теб сърчице 💗, а за дамата букетче 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
  • Благодаря ти, мила... наистина ли ти хареса... радваш ме неистово
  • Не знам, кой е човека... , но те кара да пишеш прекрасни стихове...
    Браво, миличък, продължавай да се развиваш!
Propuestas
: ??:??