21 sept 2021, 14:39  

Улици от спомени 

  Poesía » De amor
248 1 0

вървя по улици познати,

но изгубен чувствам се по тях,

все усещам някой, че ме следва,

обръщам се, но няма никой всеки път,

 

прогонвам мисли на уплаха

и зарейвам поглед

в облаците на талази, стар познат,

изваян от спомени неизживени, минава покрай мен,

 

но вместо отчаяно в него да се впия

и в еуфория фалшива пак да се затрия,

измервам го с поглед мил,

преглъщам гладно споменът, който бе се появил

и с треперещи крака, но смела крачка,

разминах се с него без да се разплача.

© Павел Дунев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??