7 mar 2010, 20:21

Улови ме 

  Poesía » De amor
683 0 0

Необятната ми душа
присегни се и докосни.
Улови пустинния вихър,

дълбоко утихнал във мене.
И отведи ме.
В свят - и той необятно далечен, неземен.
Хармонично като летен бриз - обгърни ме.
Да почувствам като буря обичта ти.
Нестихваща.

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??