27 nov 2010, 19:42

* * * Улови мига 

  Poesía
688 0 3

* * *

Улови мига.
... Онзи разплакан миг, който се стича в утрото по нежното листенце на събуденото цвете.
Като сълза.
Като обещание.
Като искане и очакване.

Улови мисълта ми.
Докосването е разголваща експлозия.

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??