Nov 27, 2010, 7:42 PM

* * * Улови мига 

  Poetry
689 0 3

* * *

Улови мига.
... Онзи разплакан миг, който се стича в утрото по нежното листенце на събуденото цвете.
Като сълза.
Като обещание.
Като искане и очакване.

Улови мисълта ми.
Докосването е разголваща експлозия.

 

 

 

 

 

 

© Надежда Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??