8 nov 2022, 9:54

Умира любовта 

  Poesía » De amor
131 0 0

     

  Умира любовта

 

Душете ни са слепи,

умира любовта…

Без правила, без думи

погубва я нощта.

 

Изгубили надежда

за нас да я спасим,

как искаме със нея

отново да летим…

 

И ангели безкрили

във тъмни небеса,

угасваме самотни

без чувства и душа…

 

Като въздишка лека

се ражда пак деня,

но любовта я няма

във нашите сърца.

 

     Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??