Умирам, кръвта ми тече.
Смъртта е крачката пред мен
и никой няма да ме спре,
ще изчезна в този ден.
Острието допира до топлата плът,
опива ме болката неземна,
мога да тръгна по светлия път
или да поема към дълбината черна.
Болката вече я няма,
кръвта отдавна е изтекла,
отивам към земната яма,
а душата ми се е свлекла.
Няма да чакам страшния съд,
дяволът отдавна ме иска,
а сега настъпи мигът
и опрощение душата не иска.
Искам да отида във ада,
където огньове горят,
там ще дам на сатаната още топлата си плът.Вървя към смъртта,
вече вижда се краят,
не ме е страх от кръвта,
Тук ангелите плачат кръв,душата ми за дявола е стръв
и доброто е в безсилие.
Не искам да ида във рая.от тука грехът ме завлече,
аз намерих своя ад
и няма да се върна вече!
© Биляна Петрова Todos los derechos reservados