2 abr 2016, 20:19

...Умирам... 

  Poesía » De amor
746 0 8

 

   ...Умирам ...

 

Умирам и се раждам за твоите сладки и луди целувки...

Умирам за прекрасната ти усмивка, която ме прегръща...

Умирам и се раждам за твоите красиви и нежни ласки...

Умирам за твоя влюбен и дълбок поглед, който е радостта...

 

Чувствам, че никога няма да те разлюбя, разочарованието ми очароваш!

Чувстваш, че никога няма да забравиш човека, който те обича и обожава!

Чувствам,че никога няма да забравиш жената, коятообичаш и те очаква!

Чувстваш ,че съм жената,която плаче за теб,защото с любовта я радваш!

 

Умирам да го направиш сега - да ме целунеш завинаги в обятията ти...!

Умирам да го направя сега - да заспя в опиянението на устните ти...!

Умирам да ми го кажеш сега, че света сгреши, когато ни раздели...!

Умирам да ти го кажа сега, че света ни събра заедно и не сгреши...!

 

Умирам от твоето отсъствие, защото без теб липсва ми душата!

Раждам се от твоето присъствие, защото с теб живея живота!

Умирам, когато мечтая за теб - ти си нещото, от което имам нужда...!

Раждам се, когато се будя до теб - ти си нещото което ме прави щастлива!

 

Знам, че никога няма да те разлюбя,разочарованието ми очароваш!

Знаеш, че никога няма да забравиш,жената,която те обича и обожава!

Знам, че никога няма да забравиш,жената,която обичаш и те очаква!

Знаеш, че съм жената, която плаче за теб защото с любовта я радваш!

 

Умирам да го направя сега - да те целуна завинаги, завинаги в обятията си...

Умирам да го направиш сега - да ме приспиш в опиянението на сърцето ти...

Умирам да ти го покажа сега, че света сгреши в мига когато ни раздели...

Умирам да ми го покажеш сега, че в мига когато света ни събра, не сгреши...

 Копнея те, секунди, минути, часове...!

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??