9 oct 2019, 20:22

Умножено по три 

  Poesía » De amor
544 0 3

Жена не може да се опише,
умножено по три.
Жена, не, не се пише!
Любов е, гори...

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??