21 jul 2007, 22:10

Умора (мини) 

  Poesía
1127 0 3
Умора

Да излизаш
и да влизаш
в приказка,
е доста уморително занятие,
но пък и
спортът не е лошо нещо.
.............................................
Специални благодарности на аспирина!

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??