8 jul 2020, 21:10

Уморена надежда 

  Poesía
326 0 0

Пелерина,нощ,звезди...

някой в тъмното не спи!?

Топлина,пот,очи...

Боже колко ми се спи.

Уморен очи затварям

слънце ,вяра си преставям...

Губя вяра ,губя страст ...

че отново ще се влюбя аз.

Няма го живеца днес

уморен съм от прогрес.

Без надежда казват те,

нямаш даже и лице...

Течение голямо стана

май ти хлопа ,дъската на тавана.

Раз ,два ,три...и стихът ти не върви.

Айде стига ,спри се ти...

утрото,стиха ще продължи.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??