10 ene 2008, 1:39

Уморих се  

  Poesía
1376 0 21
 

Уморих се :

 

Ще хвана в облаци друма.

От другото - се уморих.

Ще стана, по пътя ще тръгна.

От почивката - почти се покорих.

Ще хукна, ще бъда пак трудна.

От послушание вече се стопих.

Ще се върна към себе си - будна.

От другото - се уморих!!!

 

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??