Уморих се :
Ще хвана в облаци друма.
От другото - се уморих.
Ще стана, по пътя ще тръгна.
От почивката - почти се покорих.
Ще хукна, ще бъда пак трудна.
От послушание вече се стопих.
Ще се върна към себе си - будна.
От другото - се уморих!!!
© Вечерница или Зорница All rights reserved.