Уморих се да дишам аз злоба,
уморих се да пия аз скръб,
уморих се и вече не мога
да прощавам, превивайки гръб.
Искам да пия аз радост,
щастие в мен да струи,
искам да пия аз сладост
и в гърлото без да горчи.
© СТЕФКА ИЛИЕВА Todos los derechos reservados