Mar 5, 2009, 12:10 PM

Уморих се 

  Poetry
723 0 0

Уморих се да дишам аз злоба,

уморих се да пия аз скръб,

уморих се и вече не мога

да прощавам, превивайки гръб.

 

Искам да пия аз радост,

щастие в мен да струи,

искам да пия аз сладост

и в гърлото без да горчи.

© СТЕФКА ИЛИЕВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??