24 sept 2015, 17:27

Уморих се... 

  Poesía » Otra
353 0 0

Уморих се от безкрайните думи,
уморих се от празни слова,
уморих се все да те чакам,
уморих се от всичко това.

Уморих се през прозореца да надничам,
уморих се да съм все сама,
уморих се сълзи да проливам
и да ме боли след това.

Уморих се да се залъгвам,
че всичко между нас ще се нареди,
уморих се от бездействията твои.
Уморих се...Разбери...

denisima / 23.09.2015 г.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??