25 ene 2016, 19:56

Уморих се... 

  Poesía » De amor
387 1 3

Уморих се да бъда отричана,
вечно чакаща, мила, добра,
искам просто да бъда обичана,
без условност, без драми, тъга...

 

Уморих се от фалшивото вричане,
от звездите свалени в нощта,
нека просто да бъде обичане,
без думи, без фалш, суета...

 

Уморих се от глупави приказки,
за щастливия край в любовта,
нека е просто и нежно обичане,
от сърце и душа до безкрай!

© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??