25.01.2016 г., 19:56 ч.

Уморих се... 

  Поезия » Любовна
386 1 3

Уморих се да бъда отричана,
вечно чакаща, мила, добра,
искам просто да бъда обичана,
без условност, без драми, тъга...

 

Уморих се от фалшивото вричане,
от звездите свалени в нощта,
нека просто да бъде обичане,
без думи, без фалш, суета...

 

Уморих се от глупави приказки,
за щастливия край в любовта,
нека е просто и нежно обичане,
от сърце и душа до безкрай!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??