22 dic 2010, 14:00

Унес (безглаголно) 

  Poesía » De amor
685 0 8

         Унес (безглаголно)

 

         Оазис – спомен за едно лице.

         Поточе бистро – приказни очи.

         Пулсиращ трепет – тупкащо сърце.

         Забрава – нежност, музика, лъчи...

 

 

         Безбрежна шир - копринена коса,

         клепачи дълги -  блясък на кафе,

         душа искряща - утринна роса,

         море от обич - меко кадифе...

 

         Ухаещ дъх – политаща мелодия.

         Усмивка мила – синьо, галещо небе.

         Горещи устни – розова рапсодия.

         Любовен унес – златозърнесто поле...

 

                                           Catch The Rainbow...

© Даниел Авдала Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??