УПОВАНИЕ
Сред нас живеят странници - творци.
Какво предлагат? - чувства, красоти.
Във банки авоари не търси.
Един Бог може да ги съхрани,
на нас човеците да ги дари.
Денят е труден, често ни боли
и безспокойствие край нас кръжи.
Приятелю, сърце си пощади -
ти упование му подари.
В една картина потопи очи,
обичан стих за миг си припомни
и музика във теб ще затрепти.
А Бог и всички странници - творци
ще продължават да творят мечти.
Повярвай им, надеждата пази.
Ще имаме и по-щастливи дни.
© Лилия Велчева Todos los derechos reservados