7 ago 2015, 20:08

Упреци към душа и тяло (по Орфей) 

  Poesía » Filosófica
310 0 1

                                                                                тяло

                                                                                 

                                                                                  тѝ

                                                        тъмнице на човешката душа

 

                                                                        направѝ така

                                                          че още докато човек е жив

                                                                        

                                                                           да може тя

                                                                            да литне

 

                                          .............................................................................

 

 

                                                                               душа

                                                                               

                                                                                и тѝ

 

                                                                      освободѝ се вече

 

 

                                                                         литнѝ и виж

                                                                            от висинѝ

 

                                                                             какво е

 

                                                                           

                                                                           свобода

                                                                            

                                                                             любов

                                                                                  

                                                                                   и

                                                                            

                                                                            вечност

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Свобода, любов и вечност... добре звучи
Propuestas
: ??:??