Какво пък, нека те опитам!
На вкус си сладък и горчив.
М... нека те попитам,
защо езикът ти е тъй стипчив?
Ще близна леко твоето величие,
от челото ти капчицата пот,
харесва ти - не го отричай!
Да бъдеш на езичето ми роб!!!
Игриво пак ще се забавя
с езиче в твоите очи,
следа гореща ще оставя
по сладичките устни и уви,
ще спра на мъжкото ти рамо,
ще гризвам сладкото вратле!
О... колко ми е вкусно само
преди езиче с твоето да оплете!!!
И после бавно ще разтворя
бедрата ти, да легна там
и сладостно и неуморно
по тебе ще се плъзгам, знам!
Аз коте съм и нека ти помъркам,
под твоето крило да се завра,
носленце мокро да потъркам
и близна сладката уста!!!
Кажи ми нещо, май че ти хареса!?
Гушни ме нежно и ме целуни!
Днес, Любими, твоя съм Принцеса,
в обятията мъжки ти ме приюти!!!
Мариана Василова
© Мариана Василова Todos los derechos reservados