24 may 2005, 16:40

Уроци 

  Poesía
1052 0 5

Слънцето ме учеше
да съм гореща и истинска.
Небето - да съм
недостижима и безсмъртна.
Дъждът - да съм
неочаквана, но желана.
Само земята ме учеше
да я очаквам
като нежелан дъжд,
като угаснало слънце,
като достигнато небе...

© Мария Гюзелева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??