May 24, 2005, 4:40 PM

Уроци 

  Poetry
1046 0 5

Слънцето ме учеше
да съм гореща и истинска.
Небето - да съм
недостижима и безсмъртна.
Дъждът - да съм
неочаквана, но желана.
Само земята ме учеше
да я очаквам
като нежелан дъжд,
като угаснало слънце,
като достигнато небе...

© Мария Гюзелева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??