29 sept 2024, 0:22

Уроци за възрастни 

  Poesía » De amor, Filosófica
86 0 0

Учат ни от малки да се пазим от жарта,

на горещия котлон да не слагаме ръка. 

Че той ламя е страшна, с огнена глава,

която ще остави пареща следа.

 

Но защо се не научих аз от това

никога да не хващам твоята ръка.

Допирът любим запали в мен пожар,

който ме изпепели. И сега съм само жар....

© Екатерина Светецова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??