24 ene 2008, 20:14

Уроците на учителката 

  Poesía » Otra
1057 0 2

Тя му показа,
че зад залеза няма слънце...
тогава просто догаря

войната между деня и нощта...
Тя го научи как да забрави
за всичко... да премахне страха...
научи го на смирение,
но му отне вярата
в красивото небе.
Той сам й каза,

че още не е готов.
Тя го научи на всичко,
но не и любов.
Сега той е нейното
идеално творение,
нейният любовник и син,
но за нея неговите
устни ще останат

проклятие от смърт и пелин.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??