6 jun 2007, 19:05

Урок 

  Poesía
681 0 0
Урок

Знаеш ли, че още ме боли
така както и преди,
нараняваш ме отново
а мисълта за тебе ме следи.

Защо така ми липсваш?
Страдах колкото за цял живот
Получих твоите страхове и слабости,
а ти взе само обич и радости.

Така ясно е, че с тебе сме различни,
но любовта ни правеше едно,
имахме характери себични,
но на неините криле летяхме заедно.

Но ти не издържа, предеде се
моята любов ти доскуча,
моето желание те умори
и някъде по пътя ме изгуби.

Наговори куп лъжи,
остави в сърцето думи обидни,
показа колко слаб си всъщност
и всички следи от любов заличи!

Но знаеш ли сега боли, сега е тежко,
сега ми липсват твоите очи.Да, сега е така!
Но ти не знаеш, ти не ме опозна и не разбра, че
дори да умирам аз пак ще възкръсна, по-силна при това
Благодаря ти за урока!!!

© Ивелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??