Ах, как обичам те, да знаеш,
за теб живота си бих дала,
за теб аз бих умряла,
но не и ти, нали?
Нараних те и ето,
плащам си сега,
не знаех, че цена такава
има любовта,
та аз не знаех дори,
че те обичам,
не исках да обичам
и да ме обичаш
Но научи ме,
предаде си жестокия урок
и ме остави.
Сега съм пак сама,
но вече друга, по-различна
и искам да забравя
това, на което ме научи,
искам да забравя теб.
Но забравя ли се любовта,
кажи ми,
на това май пропусна
да ма научиш.
© Галина Николова Todos los derechos reservados