10 окт. 2009 г., 23:29

Урок 

  Поэзия
420 1 0

Ах, как обичам те, да знаеш,

за теб живота си бих дала,

за теб аз бих умряла,

но не и ти, нали?

Нараних те и ето,

плащам си сега,

не знаех, че цена такава

има любовта,

та аз не знаех дори,

че те обичам,

не исках да обичам

и да ме обичаш

Но научи ме,

предаде си жестокия урок

и ме остави.

Сега съм пак сама,

но вече друга, по-различна

и искам да забравя

това, на което ме научи,

искам да забравя теб.

Но забравя ли се любовта,

кажи ми,

на това май пропусна

да ма научиш.

© Галина Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??