21 may 2008, 23:17

Урок по любов 

  Poesía » De amor
1079 0 13
Урок по любов

Не знаеш какво е любов?!
Нека ти разкажа...
Нека ти покажа...

... Ако спреш да мислиш
и действаш само по чувства,
ако от тях сила черпиш
и изливаш я в хиляди изкуства -
                                       Любов е!!!
... Ако денем само мечтаеш,
а нощем мечтите сънуваш,
ако само една желаеш
и не спираш да я бленуваш -
                                      Любов е!!!
... Ако болката е без значение,
щом е за нея,
ако за това чувство няма лечение
и си изградил света си около нея -
                                     Любов е!!!

Така... А сега нека те накарам да го почувстваш...

... Усети силата на любовта -
страстта дълбоко в душата!
А сега изпитай силата на страстта -
жарта, горяща в душата!

Усети ли? Подкосиха ли ти се краката?

... А сега ме погледни в очите -
виж как огън в тях гори!
Нека нежно ме докоснат ръцете -
милването пожара да угаси!

Да продължавам ли? Или вече се възпламени?

... Доближи ме до себе си
и затвори очи!
Целуни ме - нежен бъди,
нека този миг по-дълго продължи!

... За всичко друго просто забрави...



Май 2008

© Просто Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??