Няма те, а те усещам.
Усещам ръцете ти по мен,
дори се задушавам
в прегръдката ти силна.
Усещам дъха ти учестен и
ударите на сърцето.
Как очите ти ме гледат мило
и устните ти жадно ме изпиват.
Усещам те и съм щастлива.
Облечена само от твоите ръце.
Няма те, но те усещам,
защото ти си в мен.
© Благовеста Дошева Todos los derechos reservados