20.06.2012 г., 10:49 ч.

Усещам те... 

  Поезия » Любовна
945 0 1




 Няма те, а те усещам.

 Усещам ръцете ти по мен,

 дори се задушавам

 в прегръдката ти силна.

  

 Усещам  дъха ти учестен и

 ударите на сърцето.

 Как очите ти ме гледат мило

 и устните ти жадно ме изпиват.

  

 Усещам те и съм щастлива.

 Облечена само от твоите ръце.

 Няма те, но те усещам,

 защото ти си в мен.

 

© Благовеста Дошева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??