С усещане за щастие.
Докосване тъй нежно,
разцъфналост, призвание,
небесната унесеност...
Безкрайна чистота,
извор на живот –
и всичкото това
е всеки изгрев нов.
Усещане за щастие
и споделеност,
удавяне в мечтание,
изпъстреност и вечност,
и вдишвам, и издишвам от твоята любов
на ръка разстояние
или на цял един живот.
Я.К
© Yana Todos los derechos reservados