23.04.2017 г., 11:15 ч.

Усещане 

  Поезия » Любовна
305 1 2

С усещане за щастие. 
Докосване тъй нежно,
разцъфналост, призвание, 
небесната унесеност...
Безкрайна чистота,
извор на живот –
и всичкото това
е всеки изгрев нов.

 

Усещане за щастие 
и споделеност,
удавяне в мечтание,
изпъстреност и вечност, 
и вдишвам, и издишвам от твоята любов 
на ръка разстояние 
или на цял един живот.
Я.К

© Yana Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??