Apr 23, 2017, 11:15 AM

Усещане 

  Poetry » Love
300 1 2

С усещане за щастие. 
Докосване тъй нежно,
разцъфналост, призвание, 
небесната унесеност...
Безкрайна чистота,
извор на живот –
и всичкото това
е всеки изгрев нов.

 

Усещане за щастие 
и споделеност,
удавяне в мечтание,
изпъстреност и вечност, 
и вдишвам, и издишвам от твоята любов 
на ръка разстояние 
или на цял един живот.
Я.К

© Yana All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??