30 jun 2017, 11:37

Усещане 

  Poesía » Verso libre
511 1 3

Ухае на вино,

мед

и тъжна писукаща обич.

 

Разкопчана риза

и тръпнеща гръд..

 

да те видя задъхан

от бързане

към мен.

 

Само за един взор

жаден

и нищо друго,

нищо...

© Дима Todos los derechos reservados

Излезе от печат осмата ми стихосбирка "Дъх на Мазуми." Стихът "Усещане"  е от нея.

   

      Дима

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??