15 sept 2017, 16:06

Усещане 

  Poesía
517 3 12

Усещам твоя аромат

сред толкова лалета, 

от хубави, по-хубави на цвят, 

но  само ти си моят свят. 

 

 

Усещам топлия ти дъх

и става страшно тихо. 

Магията е в нашето легло. 

Тръгваш, а след теб още

дълго ще е топло. 

 

Усещам твоето сърце. 

Бие ускорено. 

Щастливото лице

издава, че всичко

между нас е споделено. 

 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??