31 may 2019, 11:34

Усещане 

  Poesía
375 0 0

Усещане

 

Ще се срещнем! Зная. В късно време.
Някога. И в някой друг сезон.
Когато ще съм още лятна нежност.
А, ти, все още - с млад и луд копнеж.
И целият ни свят ще е вълшебен.
Ти, ще си утро на моето небе.
Аз пък - птица устремена,
с белите криле до теб да спре.
Ще е минал сезонът - тъй дъждовен.
Само двама. В нашето гнездо.
В което твоето дихание да сещам,
а моето усещане - да не е само!
В достатъчност - от пропуснатото време, 
да направим приказен финал.
В това човешко съществуване -
моята любов на Теб ще дам.

теб ще дам.

 

Елеонора Крушева

 

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??