15 may 2008, 0:38

Усещане 

  Poesía » De amor
1128 0 11
Здрависвам се със теб, любов...
Усещам те излязла от ръцете на...
Ищар ли... великата богиня...
от воин ли... от всепоглъщаща
градина на Семирамида,
на слънце, с цветове проблясвали,
като фантом - величие в позлата,
като двуструнно свиреща китара...
Поставят я понякога във рамка...
Или в изкуство я превръщат...
Любов със шепот ангелски!
Здрависвам се, покланям се!
 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??