13 oct 2012, 18:28

Усещане в октомври 

  Poesía » Otra
351 0 0

Усещане в октомври

 

"Прекрасна родопска есен...

Есенни огньове в халища втакани,

сякаш, че гори земята...

това е есента в планината..."

 

Усещане...

Усещане за октомври.

За есен, за огън,

за красота, за уют.

Широко отворени очи,

сълза и обич.

Безвремие, блус.

Усещане в октомври.

В любов.

Усещане... за есен!

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??