Усещане в октомври
"Прекрасна родопска есен...
Есенни огньове в халища втакани,
сякаш, че гори земята...
това е есента в планината..."
Усещане...
Усещане за октомври.
За есен, за огън,
за красота, за уют.
Широко отворени очи,
сълза и обич.
Безвремие, блус.
Усещане в октомври.
В любов.
Усещане... за есен!
Starkmaster (Ванко Николов)
© Ванко Николов Всички права запазени