23 oct 2009, 0:29

Усещане за душа 

  Poesía » De amor
764 0 16

 


Писък на гларус
в пустеещо нощно небе.
Шум от вълнение,
търсещо път през скалите.
Блесва за миг
светулка в очите до теб -
къшейче хляб
в уморените мисли на скитник.
Пръстите смесват
мечтите си с бриз закъснял.
Нежност и болка
в озона и в края на лятото.
Безмълвно сбогуване…
Вече нощта изсветля.
Бършеш сълзите и шепнеш:

- Прости ми!... От вятъра е…

 


© Найден Найденов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??