26 oct 2021, 22:25

Усещане за нежност 

  Poesía
513 2 12

Тиха утрин

и небрежна,

с аромата на кафе.

Топло е

и много нежно

пак във твоите ръце.

Не, не искам да се свършва

този миг на светлина,

сякаш в облачна карета

обикаляме света.

 

Нищо друго не е важно,

щом усещам те до мен,

със ухание вълшебно,

с деликатност на сатен.

Всичко лошо избледнява

и изчезва без следа,

синевата се оглежда

в дивната ти красота.

 

А очите ти дълбоки -

див безбрежен океан,

ала знам и да потъна,

ще съм вкусил своя блян.

С теб обаче не надолу,

все нагоре се върви,

към усещане небесно

и към сбъднати мечти!

© Ивайло Симеонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??