26 abr 2012, 15:32

Усещане за пролет 

  Poesía » Otra
536 0 0

 

Като невеста по двори минавам полека.

Над мене се рони ябълков цвят.

Ухаещи клони се свеждат над мойта пътека,

омайват ме сякаш със свеж аромат.

 

Сенки на щъркели шарят красиво простора.

В тревата зюмбюл и лалета цъфтят.

Лястовичи песни извиват отгоре

и бързи води се отправят на път.

© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??