Apr 26, 2012, 3:32 PM

Усещане за пролет 

  Poetry » Other
539 0 0

 

Като невеста по двори минавам полека.

Над мене се рони ябълков цвят.

Ухаещи клони се свеждат над мойта пътека,

омайват ме сякаш със свеж аромат.

 

Сенки на щъркели шарят красиво простора.

В тревата зюмбюл и лалета цъфтят.

Лястовичи песни извиват отгоре

и бързи води се отправят на път.

© Теменужка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??