26.04.2012 г., 15:32 ч.

Усещане за пролет 

  Поезия » Друга
534 0 0

 

Като невеста по двори минавам полека.

Над мене се рони ябълков цвят.

Ухаещи клони се свеждат над мойта пътека,

омайват ме сякаш със свеж аромат.

 

Сенки на щъркели шарят красиво простора.

В тревата зюмбюл и лалета цъфтят.

Лястовичи песни извиват отгоре

и бързи води се отправят на път.

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??