9 abr 2010, 22:40

Усещаш ли... 

  Poesía
799 0 16

                                                                                ... suçlama sakın kendini...

 

… когато те докосвам

с най-опакото на вдървените си пръсти

и колко често всъщност няма те

в ъглите на безмълвните ми устни 

 

и как безумно вплитам длани

всред онова окапало безвремие

в което пишех нощем слабостта си

като отдавна чакано

 

 спасение...

 

...

усещаш ли когато вдишвам

последните лъчи на отмаляло лято

и тихите трептения на вятъра

и онзи път прелял на запад...

 

и хилядите сенки посред пладне

заровените в пясъка – Обичам те!

стаената в ръцете жажда

от закъснели залези

 

в косите ти...

 

...

и тази тъй внезапна нежност

завинаги покълнала на прага

когато ме прегръщаш с утрото

очите ти в съня ми

 

да дочака…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??