Усмихнала се
на утрото
в очите ти
стоплила
неземното
в тях
добавила
слънчево
- Обичам те!
разпръскала
искрите
с таен аромат
и
и пробола
мечтите
космически
превела ги
към новия ни свят
и вплела нежност
в косите си
въздигнала те
тайно
от дълбока несвяст
и забулила
и нощите
и дните ти
но посветила се
вечно
на тях
като
изгонила
другите
- Обичам те!
и сляла се
с добрата ти душа
и посяла
думите
- Заричам се!
и оставила
твоя
жар
към тях...
© Светлана Тодорова Todos los derechos reservados
Марина, удоволствие е за мен присъствието ти тук, благодаря ти !
Прекрасен отговор, portishead- усмихнах се веднага!